V RK Gorenje Velenje z dobrodelno akcijo zbrali skoraj 2.000€

1.918,14€
Takšen znesek lahko zaradi vseh vas v Rokometnem klubu Gorenje Velenje namenijo podpori športnemu razvoju mladih rokometašev, ki prihajajo iz socialno ogroženih družin.

Omenjen znesek vključuje vse prostovoljne prispevke, ki ste jih prispevali za naše piškote tako na tekmah kot različnih decembrskih sejmih. Prav tako je dodan znesek vseh prodanih kart Pokalne tekme s Škofjeločani in pa znesek koledarjev mlajših selekcij za leto 2019, ki so jih delile kar mlade osice same. Radi bi se zahvalili vsem, ki ste bili tako ali drugače dobrodelni in boste s svojimi prispevki omogočili razvoj prav vsem mladim rokometašem.


»Veseli nas, da so se ljudje na našo dobrodelno akcijo vse od prvega dne naprej nadvse pozitivno odzvali. V projekt so bili vpleteni naši fantje sami, bodisi s pripravo in ponujanem piškotov, bodisi z deljenjem koledarjev in prav zato je ta projekt še toliko bolj iskren. Radi bi se zahvalili vsem, ki so bili tako ali drugače dobrodelni in bodo s svojimi prispevki omogočili razvoj prav vsem mladim rokometašem,« navdušenja ni skrivala predstavnica za odnose z javnostmi v velenjskem klubu, Maja Bukovnik.

Komentarji