Veszprem se vrača v SEHA Gazprom Ligo!

Dvakratni zmagovalec SEHA Gazprom Lige, madžarski prvak in finalist EHF Lige prvakov Telekom Veszprem se bo znova pridružil igranju v SEHA ligi. Včeraj sta rokometni klub Veszprem in SEHA podpisala novo pogodbo za prihajajočo sezono 2019/2020.


Madžarski klub je v SEHA Ligi igral tri sezone in sicer 2014/15, 2015/16 in 2016/17. Madžari so dvakrat osvojili zlato, enkrat pa so osvojili srebrno medaljo.

“Pogajanja so trajala zelo dolgo. Zdaj lahko uradno potrdimo, da bo Veszprem naslednjo sezono igral v SEHA Gazprom Ligi. Korist od tega dogovora bo imela tako SEHA kot tudi Veszprem. Zelo smo veseli, da bomo v naslednji sezoni v SEHA ligi lahko spremljali dva finalista letošnje Lige prvakov. Misli, da bo naslednja sezona zelo zanimiva, čaka pa nas ogromno dela za organizacijo, ampak mislim, da smo na dobri poti.”, je povedal Siniša Ostoić, direktor SEHA Gazprom Lige.

“Zelo smo zadovoljni in veseli, da bomo zopet igrali v SEHA ligi. SEHA je spremenila sistem igranja tekem, kar nas je tudi privabilo k ponovnem sodelovanju. Za nas je igranje v ligi izredno pomembno, saj gre za zelo močno ligo, v kateri igrajo vrhunske ekipe.”, je dejal direktor Telekom Veszprema Dr. Zoltan Csik.

Komentarji