Veszprem zaprl usta svojim kritikom

Včeraj sta se na tekmi Lige prvakov, ki je bila s strani EHF označena za tekmo kroga, pomerila portugalska zasedba FC Porto in gostujoči Telekom Veszprem. Gostje so upravičili dobro formo s prejšnjega kroga, ko so zadali poraz veliki Barci in v gosteh premagali tudi portugalsko zasedbo.


Veszprem je po končanju neverjetnega niza Barce v izjemni formi. Po enem tednu premora se je na igrišče vrnila Liga prvakov in že navdušila z izjemno zanimivi obračuni. Rokometaši Veszprema z izjemno predstavo znova presenetili in popolnoma deklasirali tekmeca.

Varovanci Momirja Ilića so v četrtem krogu elitne EHF Lige prvakov zabeležili tretjo zmago in se po veliki razliki proti Portu nahajajo na tretjem mestu skupine B. Na tekmi proti Portu je blestel Gašper Marguč, ki je zadel petkrat, Blagotinšek pa se ni vpisal med strelce.

Stanje v skupni B lige prvakov je izjemno napeto. Kar tri ekipe imajo a računu po šest točk, včerajšnja tekmeca pa zasedata trenutno 3. mesto (Veszprem in peto (Porto).

EHF LIGA PRVAKOV, SKUPINA B, 4. KROG

FC Porto – Telekom Veszprém 23-30 (10-16)

FC Porto: Mitrevski, Marques, Frandsen – Valdés , Alvarez 3, Cruz 1, Oliveira 1, Mbengue 1, Martins 6, Amador 2, Sliskovic, Fernandes, Borges, Rodrigues, Alves 1, Magalhaes 1.

Telekom Veszprém: Corrales, Cupara – Yahia 4, Nenadic 8, Maqueda 3, Nilsson 2, Ligetvári 1, Marguč 5, Lauge 2, Strlek 1, Lukács, Blagotinšek, Mahé 4, Ilic, Lékai, Sipos

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

FOTO: Telekom Veszprem

Komentarji