Vid Miklavec: “Vedeli smo, da bo tekma težka”

Rokometaši iz Trebnjega so na uvodni tekmi 13. kroga osvojili načrtovani točki, odpor Ljubljančanov pa so zlomili šele v končnici dvoboja. Do 55. tekma je bila povsem enakovredna in izenačena. Pri izidu 34:34 je domači trener Uroš Zorman zahteval minuto odmora, njegovi varovanci pa so po golih Miodraga Ćorsovića in Lovra Viščka v 56. minuti povedli s 36:34. V prelomnih trenutkih dvoboja kljub stalnemu pritisku tekmecev iz Ljubljane niso zapravili lepega kapitala, na koncu so osvojili načrtovani točki.


Vid Miklavec, rokometaš RK Trimo Trebnje:
“Osvojili smo novi dve točki. Vedeli smo, da bo težka tekma, saj Slovan ni imel ničesar za izgubit. Žoga jim je v napadu lepo stekla, naš največji problem tokrat pa je bila obramba, saj so gostje prihajali do izjemno lahkih zadetkov. Sledi malo daljši zimski premor, v katerem bomo zbrali novih moči in energije, za zdaj pa lahko le rečem, da smo zadovoljni z izkupičkom dveh točk.”
Alexander Perić, rokometaš RD LL Grosist Slovan:
“Tekma je bila napeta, borili smo se od prve do zadnje minute. Vedeli smo, da je Trimo favorit in da je gostovanje v trebanjski dvorani vedno težko. Na koncu so na žalost prevladale boljše zadnje minute domače ekipe. Ampak fantom nimam nič za očitati, skozi celoten teden smo se odlično pripravljali in upam, da bomo s tako energijo nadaljevali tudi v drugem delu sezone.”
Komentarji