VIDEO: Najboljša postava 8. kroga Lige prvakov po mnenju Vida Kavtičnika.

Najboljšo postavo 8. kroga Lige prvakov je tokrat izbral Vid Kavtičnik. 


Za najboljše levo krilo je Kavtičnik izbral Lukasa Mertensa. Igralec Magdebruga  je bil ključen pri remiju proti Portu, ko je ostal 100% pri 6 poskusih. 

Na levem zunanjem se je najbolj izkazal Tin Lučin. Hrvat je ob porazu proti Dinamu Bucaresti zabil kar 10 golov pri 10 poskusih. Ob tem je dodal še 4 asistence. 

Naj srednji zunanji 8. kroga je postal Domen Makuc. Mladi Slovenec je bil ključen pri zmagi Barce nad Kielom. Zadel je 6 zadetkov in dvakrat odlično podal, ko se je tekma lomila.

Visoki Latvijec Dainis Krištopāns, si po mnenju Velenjčana zasluži postavitev v elitno sedmerico. Desni zunanji igralec PSGja se je ustavil pri 7 zadetkih, ko so Parižani slavili proti GOGu. 

Na poziciji desnega krila se je znašel Mario Šoštarić , ki je v zadnjem času center pozornosti. Pred kratkim je namreč sporočil novico, da je slovenski dres zamenjal za hrvaškega. Več o tem tukaj. Proti Celju je zadel 3 zadetke ob 4 poskusih. 

Na položaju pivota je glavni razlog za remi Porta z Magdeburgom. Portugalec Victor Iturriza je zadel 7 golov in ostal pri 70% uspešnosti. 

Med vratnice je Kavtičnik postavil zagrebškega čuvaja mreže – Dina Slavića. Z 38% ubranjenih strelov (14/37) je bil Hrvat glavni krvnik Veszprema. 

Najbolje je po mnenju našega odličnega desnega krila v obrambi igral Thibaud Briet. Francoz je z Nantesom premagal Aalborg. Ob zmagi je zbral tri ukradene žoge in eno blokado. Zadel je tudi 5 od 7 strelov v okvir vrat. 

Najboljše in najlepše akcije naštetih posameznikov pa preverite tukaj.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by EHF Champions League (@ehfcl)

 

Komentarji