Vojislav Vukić: “K nam prihaja kakovostna in vedno neugodna ekipa iz Škofje Loke”

Rokometaši Krke bodo pred domačimi navijači gostili ekipo Loke. Novomeščani so v zadnjem krogu z 39:37 izgubili s Trebnjem, Ločani pa so na domačem parketu remizirali s Slovenj Gradcem. Krkaši morda največje presenečenje začetka letošnje sezone. Po povratku med slovensko rokometno elito z 10 točkami namreč zasedajo 5. mesto. Rokometaši Loke pa v letošnji sezoni pa v letošnji sezoni igrajo zelo toplo hladno in imajo po devetih tekmah na računu 3 zmage, 3 remije ter 3 poraze.


Vojislav Vukić, rokometaš MRK Krka:
“Po težkem gostovanju v Trebnjem se nam obeta nova domača tekma. K nam prihaja kakovostna in vedno neugodna ekipa iz Škofje Loke. Na nasprotnika se bomo res dobro pripravili, s fanti bomo dali vse od sebe, da ne razočaramo zvestih navijačev, predvsem pa se bomo potrudili, da bosta obe točki ostali doma.”

Matevž Jesenko, rokometaš RD Urbanscape Loka:
“Čaka nas težko gostovanje v Novem mestu. Ekipa MRK Krka je sestavila zelo dobro ekipo, kar kažejo tudi rezultati. Nadejam se izenačene tekme, tako da bo odločilna vsaka obramba oziroma vsak gol. Zbrani in motivirani gremo po dve točki.”

Tekma v Novem mestu se prične ob 19:00.

Foto: Gašper Simonič / MRK Krka

Komentarji