Vratarska okrepitev pri MRK Ljubljana

Moški rokometni klub Ljubljana je dodal člana svojemu strokovnemu štabu. Nov trener vratarjev je postal izkušeni Aleš Veber.


Aleš Veber, trener vratarjev: “Vesel sem dane priložnosti in izkazanega zaupanja uprave in strokovnega vodstva MRK Ljubljana. Pomeni mi velik izziv in v prvi vrsti nabiranje novih znanj ter spoznanj. Upam, da bom fantom lahko pomagal pri njihovem napredku, obenem pa sem zelo vesel novih znanj, ki jih bom dobil iz njihove strani. Vsi se namreč učimo, dnevno učimo eden od drugega. Delo z vratarji v moškem rokometu bo zelo dober in poučen dodatek k mojemu dnevnemu delu z vratarkami v ženskem rokometu. Vsekakor velika strokovna priložnost primerjave in dela na fizičnem, tehničnem in psihološkem področju.” 

Primož Petrovič Vernikov, predsednik MRK Ljubljana: “Aleš Veber je izjemen strokovnjak na področju treniranja vratarjev. Je zelo analitičen trener. Zelo sem vesel, da smo trenerski štab članske ekipe sestavili iz domačinov, v bistvu naših bivših igralcev, s čimer ne sledimo naši viziji zgolj pri igralskem kadru, ampak tudi v širšem pogledu. Aleš bo zagotovo vratarjem dodal potrebno samozavest in seveda tudi nadgradil njihovo tehniko branjenja.”

 

FOTO: MRK LJUBLJANA

Komentarji