Vsi za enega, eden za vse!

Na sredin večer smo v Slovenj Gradcu zopet bili priča pravemu rokometnemu prazniku. Dolga leta je bil naboj na tribunah še toliko večji, včasih za otroke in obiskovalce celo nekoliko nevaren, danes pa je to še eden v vrsti družinsko-športnih dogodkov, po katerih je slovenjgraški športni klub že prepoznan. Kljub večnemu rivalstvu, pa sta v sredo oba kluba, velenjski in slovenjgraški pokazala, da nekatere stvari štejejo več, kot točke na parketu.


Nedavno nazaj je dvoboj z Norvežani, kjer so domači belo modri še 15 minut pred koncem bili na vratih raja, tudi zaradi deleža, ki ga je ekipi dal Alen Husejnović, ko je ubranil ključno sedemmetrovko ekipi iz Norveške in visoko dvignil svojo desnico proti tribuni polni navijačev. Tik pred tem je odločil tekmo proti Kopru, včeraj pa se je Alen pogumno in s 100% podporo navijačev in kluba podal na nov boj, pravzaprav na tekmo, v katero ga je prisililo življenje.

Alen je v Slovenj Gradcu kot posojen igralec Gorenja, ob koncu sezone pa mu poteče pogodba. Včeraj so Slovenjgradčani z direktorjem Gorenja dosegli ustni dogovor, ki pa ga bodo kmalu spravili tudi na papir, da se sodelovanje z Alenom nemudoma podaljša še za eno leto, ne glede na to kako dolgo trajala njegova tekma. Na koncu vsi vemo, da bo zmagovalec Alen! Alen, drži se!

Komentarji