Vujović bo legenda, dokler bodo Slovenske novice najbolj bran časopis

Mnenja rokometašev so dokaj enotna: Vujović je šel čez mejo dobrega okusa (več TUKAJ). Kaj pa ljudje, tisti, ki spremljajo rokomet, ki navijajo, ki bodrijo rokometaše v dvoranah in izven njih? 


“NAVADNE JOKICE”, “DAJTE JIM LIZIKO”, “VUJA JE GOSPOD”

Kot je v navadi, se pod takšnimi posnetki razvije debata. Seveda, definitivno to ne odraža javnega mnenja, a lahko pa vseeno opazimo zametke razmišljanja ljudi, ki spremljajo rokomet, tistih, ki držijo pesti za rokometaše, ko se borijo za klubske in državne barve. Predvsem na družbenih omrežjih so se pojavili zapisi “Sej zato so pa rokometaši naši tako uspešni že vsa leta….navadne jokice….mami! Kaj mi je trener reku…..jaz se ne grem več….a lahko liziko dobim?” in “Če bi imel tako vzgojo in treninge kot so jih imeli za časa Vujinega igranja ne bi jamral” ter “Pa to je normalno v športu”. Pa je to res normalno?

Kje je pri Slovencih meja zdravega in dobrega okusa? Res ne ločimo, kaj je sprejemljivo in kaj ne? No, pa saj so Slovenske novice vendarle najbolj bran slovenski časopis, kar pove marsikaj o našem narodu …

ROKOMETAŠI SLOŽNI

“Vemo, kakšen je ‘Vuja‘, ampak moral bi pokazati več spoštovanja do igralcev, ki se borijo zanj. Hudo mi je za ubogega Aleksa. Vsekakor je to, kar je storil selektor, neprimerno in ne sodi v šport,” je za Delo.si Vujovićev izpad na Aleksa Vlaha pokomentiral Dean Bombač, ki ga v nedeljo čaka gostovanje pri Celju v Ligi prvakov.

Miha Žvižej se je javno oglasil na Twitterju, kjer je zapisal: “Kdo govori z drugim človekom na tak način? In vi ga kličete legenda?”

Tudi Luka Žvižej, ki je ravno dobro zakorakal v delo trenerja, obsoja Vujovićevo početje: “V preteklosti je bilo normalno, da so padale takšne besede, vendar časi so se spremenili. Zdaj se morajo zadeve razčistiti v slačilnici, ne pa pred kamerami. Trenerji smo javne osebnosti in moramo dajati vzor zlasti mladim,” je poudaril rekorder v zadetkih za slovensko reprezentanco. “Vujovićeve besede niso bile na mestu, šel je čez rob.”

 

FOTO: RD KOPER / MATIA ŠČUKOVT

Komentarji