Vujović do prvega poraza v Ligi prvakov

V četrtem krogu EHF Lige prvakov sta se v Skopju pomerila RK Vardar 1961 in francoski Montpellier. Veselin Vujović je na klopi Vardarja doživel prvi poraz v novi sezoni tekmovanja.


Če gre soditi po začetku sezone, bo Montpellier eden od kandidatov za zaključni turnir EHF Lige prvakov. Z odlično predstavo so v dvorani Jane Sandaski nadigrali domači Vardar. Varovanci Patricea Canayerja so srečanje nadzorovali od prvega sodnikovega žvižga, Julien Bos je dosegel prve 4 gole na srečanju, a se Vardarja niso povsem otresli do konca prvega polčasa, ko so povedli z razliko 5 golov. V 52. minuti je Montpellier povedel že za 8 golov (20:28), ter tako odločil zmagovalca. Veselin Vujovič je po tekmi dejal, da je bila igra Vardarja slaba ter da je sezona še dolga in se v prihodnje nadeja boljše igre njegovih varovancev.

V naslednjem krogu bo Vardar gostoval v Aalborgu, Montpellier pa bo doma gostil ekipo HC Meshkov Brest.

Vardar 1961 – Montpellier 25-31 (11-15)

Vardar 1961 : Timur Dibirov 7, Jeremy Toto 6, Ante Gadza 2, Allix Nyokas 2, Ante Kuduz 2, Stojanche Stoilov 2, Olivier Nyokas 1, Yoel Cuni 1, Darko Djukic 1, Goce Georgievski 1.

Montpellier : Julien Bos 7, Kyllian Villeminot 7, Lucas Pellas 5, Karl Wallinius 2, Marko Panic 2, Arthur Lenne 2, Valentin Porte 2, Yanis Lenne 2, Kevin Bonnefoi 1, Veron Nacinovic 1.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Foto: RK Vardar

Komentarji