Vujović potrdil, da je BIVŠI

Veselin Vujović je za makedonski portal g-sport.mk potrdil, da ni več selektor slovenske rokometne reprezentance! O razlogih zaenkrat še ne želi govoriti.


“Prišel je novi strokovnjak, jaz nisem več slovenski selektor,” je v pogovoru dejal Vujović.

“Ne vem, kaj bodo povedali v uradni izjavi, vendar se mi zdi, da je razlog za to moj odnos do slovenskega igralca, ki naj bi vodil do upora nekaterih drugih slovenskih igralcev. Pripeljali so me zaradi karakterja, zdaj so me zaradi tega odpustili.” je situacijo pokomentiral trener Zagreba. 

Kdo so možni kandidati in kdo ima največ možnosti? Pastor, Dušebajev, Gislasson?  (več TUKAJ)

“Ta izjava in situacija je v medijih dobila negativno konotacijo. Pred tekmo sem mu rekel, da se mora odzvati, se premakniti, ker zgreši preveč ‘zicerjev’ in da je odsoten. ‘Daj, prosim, bodi bolj živ, umikaš se, kot da umiraš,’ sem mu rekel. Potem, ko me je razjezil z igro, pa sem v jezi dejal nekako v slogu: ‘Dobro, če že umiraš, potem pa že enkrat umri.’ Me razumete?” je retorično vprašal Veselin Vujović.

Odziv Rokometne zveze Slovenije (več TUKAJ)

“Sem transparenten človek in so me povabili v Zagreb in slovensko reprezentanco, ker sem takšnega značaja, da po svoje sporočam igralcem, kaj morajo narediti na igrišču, da bodo boljši, uspešni … Najprej vsi vedo, kako zelo jih imam rad. Najprej pokažem svojim igralcem ljubezen in jim rečem, da vsakič, ko vpijem na njih, vpijem zato, da morajo dobro pomisliti, kaj za vraga jih je*e. Kajti če nekdo, ki ga ima rad, kriči nanj, pomeni, da je naredil veliko s*anje,” je razložil zdaj že bivši selektor slovenske reprezentance.

Izjava predsednika RZS Franja Bobinca

Komentarji