Žabić še naslednji dve sezoni v Celju

Celjani so včeraj predstavili novo podaljšanje. V Celju vsaj še dve sezoni ostaja mlad krožni napadalec Stefan Žabić. 


Stefan Žabić je otrok celjskega kluba, ki je Celje zastopal v mlajših selekcijah ter osvajal naslove državnih prvakov. Svojo prvo pogodbo je sklenil pred štirimi leti in se takoj preselil v Maribor, kjer je igral kot posojeni igralec. Kasneje se je začasno vrnil v Celje, a je njegova želja bila, da se ponovno vrne v Maribor, kjer bo imel več priložnosti. V prejšnji sezoni se je vrnil v Celje, kjer je navdušil z 38 zadetki v 27 tekmah. 

Stefan Žabić o podaljšanju pogodbe:Kot prvo sem seveda zelo vesel, na podaljšanju pogodbe z RK Celje Pivovarna Laško. To je moj matični klub, tu sem odrastel in se naučil rokometa. Veselim se prihodnjega obdobja, vemo kaj lahko to prinese, če nam letos uspe osvojiti naslov državnega prvaka, kjer smo blizu, a naš čaka še pomembno delo, ko se ne smemo sprostiti. Gotovo pa bodo tu evropske tekme, zato bo več priložnosti za dokazovanje, ko bi se rad oddolžil trenerju za zaupanje. Pričakujem še vidnejšo vlogo v ekipi, kjer pa se zavedam, da je to najbolj odvisno od mene. A prepričan sem, da bo uspelo meni, kot tudi ekipi s cilji, ki bodo zastavljeni.”

Alem Toskić, trener o podaljšanju sodelovanja:Vesel sem, da smo podaljšali sodelovanje s Stefanom. Je Celjan, domač igralec, ki je že pokazal, da je zelo dober igralec in je v tej sezoni zelo napredoval. Ima pa še veliko rezerv in prepričan sem, da bo v naslednjih dveh sezonah tu še zelo napredoval, saj mi nanj resno računamo in verjamem, da bo pokazal vse tisto, kar se od njega pričakuje.”

 

FOTO: RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO

Komentarji