Žiga Urbič: “V Trebnje smo prišli po točke in s tem smo zadovoljni”

V 18. lige NLB smo bili priča tudi sosedskemu derbiju med Trebnjem in Krko. Trebnje si je z dobrim prvim polčasom ustvaril odlično izhodišče, a so Krkaši ujeli nasprotnika in na koncu prišli do pomembne točke na težkem gostovanju v Trebnjem. Trebnje po remiju zaseda 4. mesto, Krka pa je z enakim številom točk kot Slovenj Gradec na 8. mestu.


Vratar Trebnjega Urh Brana: “Na začetku smo pokazali zelo dobro igro in se dokopali do možnosti za vodstvo z nekaj zadetki. Čeprav smo se v drugi polčas podali z dobro prednostjo, so nas Krkaši ujeli in na žalost izenačili. Glave gor in gremo dalje v borbi za čim višjo uvrstitev.”

Rokometaši Krke so bili po tekmi bistveno bolj zadovoljni: “Na tekmo smo se pripravili povsem običajno. V Trebnje smo prišli po točke in s tem smo zadovoljni. Z nekaj športne sreče bi lahko zmaga odšla v Novo mesto. Tekma je bila odlična, napeta. Zadnje minute so se razpletle tako kot so se. Mi se še naprej osredotočamo na tekmo po tekmo in tako tudi gradimo našo pripravljenost,” je po vročem gostovanju povedal bivši igralec Trima Žiga Urbič.

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore


FOTO: MRK Krka

Komentarji