Zoran Jovičić: Nismo bili dovolj kvalitetni, da premagamo Loko

Rokometaši Loke so že na prvi tekmi nove sezone v domači dvorani presenetili favorizirane Velenjčane. Rokometaši Velenja so igrali brez Aleksa Kavčiča, Vladimirja Bojanića in Aleksa Kavčiča, kar so Škofjeločani dobro izkoristili.


Rokometaši Škofje Loke so bili v rezultatski prednosti skozi celotno tekmo. Velenjčani so sicer rezultat nekajkrat uspeli izenačiti, a kaj več od tega jim ni uspelo. Za rokometaše Loke sta bila strelsko najuspešnejša Žan Grojzdek in Matevž Jesenko s po petimi zadetki. Pri Velenjčanih je največ golov dosegel najboljši strelec lanske sezone Matic Verdinek, ki je zadel 10-krat. Za igralca tekme je bil izbran Matevž Jesenko.

Matevž Jesenko, RD Urbanscape Loka“V tekmo smo vstopili tako, kot smo se zmenili in z dobro obrambo tekmeca vseskozi držali na varni razdalji. Na koncu smo na krilih čvrste obrambe in zbranosti v napadu zasluženo zmagali.”

Zoran Jovičić, RK Gorenje Velenje: “Pričakoval sem težko tekmo. V soboto nismo bili dovolj kvalitetni, da premagamo Loko. Ujeli smo se v to zanko in na koncu je tekmec zasluženo zmagal.”

Foto: RK Gorenje Velenje

Komentarji