Žvižej: “Preizkusili smo nekaj novega in zasluženo zmagali”

Mariborčani so v domači dvorani slavili proti Krki z rezultatom 26-25 in vpisali drugo zmago v sezoni. Kaj so povedali po tekmi?


Luka Žvižej, trener RK Maribor Branik: “Danes smo preizkusili nekaj novega. S fanti smo se za spremembe dogovorili pred zadnjo tekmo v tem letu. Igrali smo proti zelo neugodnemu nasprotniku. Mislim, da smo danes zasluženo zmagali. Zaslužili smo si dve točki, ki sta še kako potrebni. Premagali nismo samo nasprotnika, ampak še koga. Čestitke fantom, ki so si to zaslužili. Zdaj jih čaka počitek, v novem letu pa gremo hitro z delom naprej. Potrebovali smo takšno tekmo in ti dve točki. Verjamem, da nam bo to dalo še nekaj dodatne motivacije v boju za točke v spomladanskem delu.”

Teo Jezernik, rokometaš RK Maribor Branik: “Začeli smo dokaj slabo, a smo se z nekaj obrambami in hitrimi goli vrnili. Mislim, da smo narekovali svoj ritem tekme. Krki nismo pustili, da bi igrala svojo igro. Na koncu smo zasluženo zmagali. Čestital bi tudi Krki in vsem gledalcem, ki so nas prišli danes podpret. Upam, da jih bo na naslednjih tekmah še več.”

FOTO: RK Maribor Branik

Komentarji