Alem Toskić: “V prvem delu smo naredili številne napake, imeli veliko izključitev, tudi pristop ni bil pravi”

Zadnja tekma drugega kola lige NLB je pripadla ekipama RK Celje Pivovarna Laško in RK Jeruzalem Ormož.  Gostje so v prvem polčasu nudili izjemno dober odpor in večji del prvega polčasa tudi vodili. V drugem polčasu pa so gostitelji potek srečanja obrnili sebi v prid, Ormožani pa so imeli tudi nekaj težav s poškodbami, saj sta se poškodovala Tilen Kosi in Rok Žuran.


Alem Toskić, trener RK Celje Pivovarna Laško:
“Najpomembneje je, da smo na koncu zasluženo prišli do dveh točk. V prvem delu smo naredili številne napake, imeli veliko izključitev, tudi pristop ni bil pravi. To bi nas lahko drago stalo, a smo se se v nadaljevanju srečanja pobrali in na koncu rutinsko prišli do zmage. Poleg točk je pomembno tudi dejstvo, da se nihče ni poškodoval, misli pa sedaj preusmerjamo proti sredi, ko nas v Zlatorogu čaka nemški velikan Kiel.”

Saša Prapotnik, trener RK Jeruzalem Ormož:
“Mislim, da smo odigrali zelo dober prvi polčas. Kljub temu, da sta se nam v nadaljevanju poškodovala dva rokometaša, smo se tudi v drugem delu dobro kosali s Celjani in do zadnje četrtine tekme držali priključek. Do zmage so na koncu prišli gostitelji, za kar jim čestitam.”

FOTO: RK Celje Pivovarna Laško

Komentarji