Derbi kroga v Ribnici

4. krog lige NLB so znova otvorili aktualni državni prvaki iz Celja, ki so v sredo na domačem terenu zanesljivo slavili proti Krki. Drugo tekmo 4. kroga sta včeraj odigrala Trimo in Izola. V športni dvorani v Trebnjem smo lahko videli napet dvoboj do zadnjih sekund, ekipi pa sta se na koncu razšli brez zmagovalca. Danes nas čakajo še štirje obračuni, med njimi tudi derbi kroga med Ribnico in Velenjem.


Derbi neporažene Ribnice in ranjenega Velenja

Velenjčani letošnje sezone niso odprli po pričakovanjih. Po treh krogih so vknjižili le eno zmago in se še niso pomerili z glavnima konkurentoma za osvojitev državnega naslova Celjem in Ribnico. Na derbiju 4. kroga se bodo tokrat odpravili na gostovanje k Ribnici, kjer poudarjajo da se je potrebno “ranjenega leva” najbolj bati.

Koper po prvo domačo zmago proti Mariboru

Maribor je po katastrofalnem začetku sezone le vknjižil prvo zmago. Na derbiju 3. kroga so bili boljši od Velanjčanov, zdaj pa odhajajo na gostovanje v Koper. Koprčani so po zmagi nad Krko dobili nov zagon in bodo danes v Areni Bonifika lovili svojo prvo letošnjo zmago na domačih tleh.

Dobova na neugodno gostovanje v Slovenj Gradec

Slovenjgradčani po treh odigranih tekmah še niso vknjižili nobene točke. Na dveh domačih tekmah proti Trebnjem in Ribnico so Korošci dokazali, da bodo gostovanja v Slovenj Gradcu za vsakega tekmeca velik zalogaj. Tokrat v goste na Koroško prihaja Dobova, ki je na začetku sezone v odlični formi. Na treh tekmah je dosegla dve zmagi in en poraz, v Slovenj Gradec pa rokometaši Dobove odhajajo z željo po zmagi.

Jeruzalemčani gostijo Loko

Ormož je po treh tekmah dosegel eno zmago. Tokrat bodo Vinarji na domačih tleh gostili Urbanescap Loko, ki je v prvem krogu presenetila Velenjčane. Gostovanja v Ljutomeru bodo velik zalogaj za vsakogar, Ormožani pa poudarjajo, da bodo na vsaki domači tekmi krenili na zmago.

Komentarji