Dragan Adžić: “Pričakovali smo, da bo raven igre nihala”

Rokometašice Krima Mercatorja so včeraj vstopile v 28. zaporedno sezono v ligi prvakinj. Prvo tekmo so odigrale proti romunskim superpokalnim prvakinjam, CSM Bucuresti. Žal je bil na koncu odličen prvi polčas premalo za zmago. Tekma je bila končana z rezultatom 28:30. Več o tekmi si lahko preberete na povezavi: Liga prvakinj: Prvi poraz Krimovk v Romuniji


IZJAVI PO TEKMI: 

Dragan Adžić, trener RK Krim Mercator: “Ponosen sem na ekipo. To je bila naša prva evropska tekma in pričakovali smo, da bo raven igre nihala. Nekatere rokometašice v EHF Ligi prvakinj nastopajo prvič, zanje so to prve zahtevne tekme. Zadovoljen sem, da smo izpolnili tisto, kar smo želeli, in prepričan, da bomo skozi sezono na tem rezultatu gradili.”

Daria Dmitrieva, rokometašica RK Krim Mercator: “Prvi polčas smo tako v napadu kot v obrambi odigrale odlično, v drugem delu pa se je poznala utrujenost. Naredile smo nekaj nepotrebnih napak, kar moramo v prihodnje popraviti. Vsekakor je to dober uvod v sezono. Pokazale smo, da smo lahko konkurenčne, na naslednjih tekmah pa bodo boljši tudi rezultati.”

 

FOTO: RK KRIM MERCATOR FB

 

 

Komentarji