Ivan Vajdl: “Razočaran sem nad razliko”

Celjani z novo zmago potrjujejo svojo kvaliteto in zanesljivo vodijo v Ligi NLB. Tekma je bila izenačena do 45. minute, a ko so Celjani pritisnili na plin in šest minut kasneje vodili s kar sedmimi zadetki prednosti, se je vedelo, da je tekma odločena.


“Tekmo smo vzeli maksimalno, res pa je, da je ta ritem teh tekem sedaj tako naporen, da pride kdaj tudi malce slabši dan, oziroma se poznajo posledice le tega. V določenih elementih tekme smo odigrali malce nespametno, vseeno pa je na koncu naša kakovost, kvaliteta in široka izbira igralcev prišla do izraza. Tako smo v zaključku tekme prišli do lepe in pomembne zmage,” je povedal pomočnik trenerja Celjanov Klemen Luzar.

“Čestitke Celju za zasluženo zmago. Kar lep čas smo bili enakovreden tekmec, v zadnjem delu tekme pa nas je zmanjkalo. Z igralcem več smo pri zaostanku za dva zadetka, zapravili dva napada, Celjani pa so to takoj kaznovali in pobegnili na razliko, pri nas pa je sledil razpad sistema v fazi obrambe. Malo sem razočaran nad končno razliko, sploh zato, ker smo večji del tekme dobro parirali Celju,” je dodal trener Trebenjčanov Ivan Vajdl.

11. KROG 1. LIGE NLB

sreda, 20. novembra
RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO – RK TRIMO TREBNJE 30:22 (15:13)
več o tekmi TUKAJ

RK GORENJE VELENJE – MRD DOBOVA 29:25 (16:11)
več o tekmi TUKAJ

sobota, 23. novembra
18.00 MRK KRKA – RD RIKO RIBNICA
19.00 RK JERUZALEM ORMOŽ – RK SLOVENJ GRADEC 2011

nedelja, 24. novembra
18.00 RD KOPER – RD BUTAN PLIN IZOLA

prestavljeno na sredo, 11. decembra
20.00 RK MARIBOR BRANIK – RD URBANSCAPE LOKA

LESTVICA

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

FOTO: DOMINIK PEKEČ / RK TRIMO TREBNJE

Komentarji