Janc in Dolenec z Barcelono do nove zmage

FOTO: Barcelona Handbol

Barcelona je danes v ligi prvakov gostila Motor iz Zaporožja in slavila z 42-34. Na tekmi sta nastopila tudi legionarja Jure Dolenec in Blaž Janc, Domen Makuc pa na današnji tekmi ni igral.


Barcelona je prišla že do neverjetne 14 zmage v prav toliko tekmah. Tudi danes Motor ni imel možnosti proti napadalno izjemno učinkovitim Kataloncem, ki Ukrajincem niso pustili, da bi domov odšli s kakšno točko. Ukrajinci so sicer na začetku tekme še vodili, potem pa je Barcelona prevzela vajeti igre in polčas dobila z 23-18. Zadetki so padali iz vseh strani in spremljali smo pravo goliado.

Tudi v drugem delu je Barca nadaljevala z podobno predstavo, večinoma so vodili s 6 oziroma 7 zadetki razlike in prednost varno držali, Ukrajinci so sicer zadevali, a približali se niso. V zadnji minuti tekme je Barcelona povedla že z 9 zadetki razlike, na koncu pa so slavili z 8 zadetki prednosti. Najbolj razpoložen je bil pri Barci Dika Mem, ki je dosegel 8 zadetkov. Jure Dolenec je dosegel 4 zadetke(3 iz sedemmetrovk), Blaž Janc je dodal 3. Pri gostih je Bokhan dosegel kar 11 zadetkov.

FOTO: FC Barcelona

Komentarji