Ljubomir Vranješ: “Imamo prihodnost”

Slovenija je žal letošnje evropsko prvenstvo končala nehvaležnem 4. mestu. Po porazu na tekmi za 3. mesto proti Norveški (več o tekmi TUKAJ) je to vseeno odličen rezultat.


“Če pogledamo celoten turnir lahko vidimo, da so fantje opravili neverjetno delo. Dali so vse od sebe vključno z današnjo in včerajšnjo tekmo, ampak ni bilo dovolj. Imamo nekaj stvari, ki jih moramo popraviti in jih narediti bolje, ampak potrebujemo tudi nekaj več časa za to. Ampak za celoten turnir mislim, da so fantje to dobro odigrali,” je takoj po zadnji tekmi oceno o celotnem turnirju podal Ljubomir Vranješ.

Vranješ  z zadnjima dnevoma ni bil zadovoljen. “Celoten turnir je bilo težko. Poizkušal sem, da menjam neke stvari in nivo ni bil dovolj dober zadnja dva dneva. A to je takrat, ko se zmaguje. Imamo neke stvari, kot sem že rekel, ki jih moramo popraviti, ampak to ne samo v reprezentanci, tudi v klubih, kjer igrajo. To se moram pogovoriti s fanti. Imamo prihodnost in hočem, da o temu govorimo.”

“Kar se tiče olimpijskih kvalifikacij, sedaj imam jaz čas, da vse analiziram kot jaz hočem, potem pa to isto poslati igralcem. V marcu bo to vse zaključeno. Pripravljeni bomo analitično, pozneje pa bomo imeli treninge. O tem smo se že včeraj na kratko pogovarjali kako se bomo zbrali, da bi imeli čim več možnega časa,” je za zaključek o pripravi na olimpijske kvalifikacije spregovoril Ljubomir Vranješ.

Vir izjav: RTV SLO
Foto: Axel Heimken

Komentarji