Logatčanke slavile v medsoseskem derbiju z Vrhničankami

V okviru 12. kroga 1. ženske rokometne lige v zeleni skupini so se na Vrhniki pomerile domačinke in Logatčanke. Spremljali smo zanimivo tekmo z velikim številom zadetkov. Zmaga je na koncu pripadla Logatčankam, ki so slavile z rezultatom 34-29.


Prvi del prvega polčasa smo spremljali zelo izenačeno predstavo. Nobeni ekipi se ni uspelo odlepiti in narediti občutnejše prednosti. V zaključku polčasa so igralke ekipe Zvezda Logatec prišle do prednosti 2 zadetkov. Tak je bil tudi rezultat prvega polčasa, ki so ga z rezultatom 15-13 dobile igralke Logatca.

Drugi polčas so bolje odprle domačinke, ki so se povsem približale. V 43. minuti pa so po zadetku Klavdije Leben tudi povedle z rezultatom 23-22. V 48. minuti so domačinke še imele prednost enega zadetka, rezultat je bil 24-23. Nato pa so Logatčanke zaigrale odlično in tekmo mirno pripeljale do konca. Slavile so z rezultatom 34-29.

Za Vrhniko je 6 zadetkov dosegla Klavdija Leben, po 5 sta jih dodali Hana Gabrovšek in Špela Nusdorfer. V ekipi Zvezda Logatec je  9 zadetkov dosegla Lea Berzelak, po 7 pa sta jih dodali Maja Košir in Nina Perković.

FOTO: RK Zvezda Logatec

Komentarji