Slovensko reprezentanco bo danes vodila Branka Mijatović

Okoli 13:00 je iz slovenske reprezentance odjeknila novica, da Dragan Adžić zaradi družinske situacije danes ne bo vodil izbrane vrste Slovenije. Adžić je tako s s soglasjem rokometne zveze Slovenije odpotoval domov v Črno goro. Slovenska dekleta bo tako na današnji tekmi vodila pomočnica glavnega trenerja Branka Mijatović.


Po tehničnem sestanku je znanih tudi 16 rokometašic, ki bodo zaigrale v dresu Slovenije. Na krilnih položajih bodo igrale Maja SvetikNena ČernigojTija Gomilar Zickero in Alja Varagić, zunanjo linijo bodo sestavljale Tjaša StankoEma HrvatinElizabeth OmoregieNina ZuličNuša FegicNina ŽabjekBarbara Lazović in Dominika Mrmolja, na črti se bosta borili Aneja Beganović in Nataša Ljepoja, med vratnicama pa bosta stali Amra Pandžić ter Maja Vojnovič.

V primerjavi s prvo tekmo je tako prišlo do štirih sprememb. V kadru sta na novo Nuša Fegic ter Elizabeth Omoregie, na položaju krožne napadalke  je Manco Jurič zamenjala Aneja Beganović, iz tribune pa bo današnjo tekmo spremljala tudi vratarka Karin Kuralt.

FOTO: RZS

Komentarji