Tomaž Ocvirk: “Slabo, brez idej, prepočasi, ampak …”

Celjani so na tekmi proti RD Urbanscape Loka negativno presenetili. Sicer so Ločane premagali s tremi goli prednosti (23:20), a vseeno njihova igra ni bila blesteča. Prihodnji vikend jih čaka derbi proti Gorenju, zato bo treba strniti vrste in se dobro pripraviti na derbi.


To je po tekmi ugotovil trener Celjanov Tomaž Ocvirk, ki pa na tekmi ni videl le slabih stvari: “Slaba tekma je za nami in čaka nas še kar nekaj dela, če želimo naslednji teden na derbiju pokazati drugačen obraz. Ne bom rekel, da ni bilo pravega pristopa, v obrambi smo namreč igrali dokaj dobro, a v napadu smo bili bistveno preveč statični, brez idej, vse je teklo prepočasi. To je bila povsem drugačna slika ekipe, kot je bila tista v Ribnici, kjer smo igrali bistveno bolje. Kot rečeno, čaka nas zahtevna priprava na naslednjega nasprotnika.”

Robert Beguš,trener Urbanscape Loke, je bil navdušen nad predstavo svojih fantov. “Tekmo so na koncu odločile izkušnje Celjanov. Ti so v trenutkih, ko se je tekma najbolj lomila, povedli za dva in to so nato uspešno pripeljali do konca. Mislim, da je bila to ena dobra tekma, kar se nas tiče, upam, da bomo ponovili še kakšno takšno predstavo do konca prvenstva, Celjanom pa želim veliko sreče v naprej.”
 
 
FOTO: RK Celje PL
Komentarji