Trimo na popravni izpit v Dobovo

Trimo se bo v petem krogu najboljšega slovenskega tekmovanja pomeril proti neugodni Dobovi. Trebanjci odhajajo na gostovanje k bivšemu trenerju Benjaminu Terašu, ki je sezono z dobovo začel odlično in trenutno zaseda tretje mesto na lestvici.


Trebanjski rokometaši so sicer precej učinkoviti proti Dobovi, ko gre za medsebojne tekme. Da je lahko Dobova izjemno neugodni tekmec, so rokometaši Dobove dokazali lani, ko so zadali boleč udarec Trimu in ga tudi premagali. Dobova, ki jo vodi dolgoletni trener in sodelavec v Trebnjem Benjamin Teraš, je sanjsko otvorila novo sezono lige NLB. Na uvodni tekmi so rokometaši Dobove presenetili Koper, kasneje sicer klonili v Celju, v zadnjih dveh krogih pa sta sledili dve zmagi proti Ormožu in Slovenj Gradcu.

“Po spodrsljaju v prejšnjem krogu le s točko proti Izoli, moramo strniti svoje vrste na gostovanju v Dobovi in pokazati naš pravi obraz. Vsi v ekipi se zavedamo, da je Dobova zelo kvalitetna ekipa in bodo na eni ali drugi strani, tekmo odločile najmanjše napake. Obljubimo, da bomo dali vse od sebe in verjamemo v zmago proti Dobovi,” je pred tekmo povedal igralec Trebnjega Gal Cirar.

5. KROG 1. LIGE NLB

sreda, 2. 10. 2019
19.00 RK GORENJE VELENJE – RD KOPER 37:32 (21.15) – VEČ O TEKMI TUKAJ
19.00 RD BUTAN PLIN IZOLA – RD RIKO RIBNICA 25:28 (12:15) – VEČ O TEKMI TUKAJ

sobota, 5. 10. 2019
17.30
 RK MARIBOR BRANIK – RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO
19.00 MRD DOBOVA – RK TRIMO TREBNJE
19.00
 MRK KRKA – RK JERUZALEM ORMOŽ
20.00 
RD URBANSCAPE LOKA – RK SLOVENJ GRADEC 2011

Foto: Dominik Pekeč/RK Trimo Trebnje

Komentarji