V Trimu potrdili razhod s Terašem

Včeraj smo prvi razkrili javnosti, da se Benjamin Teraš po koncu letošnje sezone poslavlja od klopi Trebanjcev (več tukaj). Kljub temu, da so pred sezono v RK Trimo Trebnje pomladili ekipo in zaradi tega postavili cilj obstanek v 1. NLB ligi, ki ga je sicer Teraš s svojo ekipo dosegel, se bo moral posloviti.


Teraš, ki je znan po odličnemu delu z mladimi rokometaši, je v Trebnjem pustil velik pečat. Veliko mlajših generacij je popeljal do vidnejših rezultatov in prispeval ogromno k razvoju slovenskega rokometa. Velja za enega najboljših rokometnih strokovnjakov pri delu z mladimi, v Trebnjem pa je bil na trenerski stolček članske ekipe postavljen na začetku letošnje sezone.

Z mlado ekipo Trebnjega je sicer dosegel cilj, ki je bil zastavljen na začetku sezone, a s tem ni zadovoljil uprave kluba. Kljub odlični atmosferi v ekipi, ki jo je ustvaril Teraš v Trebnjem niso bili zadovoljni z njegovim delom, do konca sezone pa bo s svojo ekipo skušal prikazati čim več dobrih predstav.

“Najprej želim z ekipo Trebnjega prikazati čimveč dobrih predstav do konca prvenstva in doseči čimveč zmag, kajti navijači in fantje si to zaslužijo. Potem pa kratek oddih in iskanje novih priložnosti.”

Trener Trebnjega je s svojo ekipo letos dokazal, da se lahko kosajo tudi z najboljšimi. Skozi celotno sezono so kazali dobre predstave, polnili domačo dvorano in na kolena v gosteh spravili tudi aktualne državne prvake Celjane. 

Danes so z objavo na spletni strani in FB strani trebanjskega kluba tudi uradno potrdili razhod s trenerjem članske ekipe. 

Kako bo to psihološko vplivalo na trenerja in na ekipo?

 

V Trebnjem kljub izpolnjenim ciljem do velikih sprememb?

 

Komentarji