Krka na vroče gostovanje v Slovenj Gradec

6. Krog so zaradi evropskih obveznosti čez vikend znova otvorili Celje, Velenje in Ribnica. Celjani so na derbiju proti Velenju šokirali in povsem nadigrali tekmece, Ribnica pa je niz neporaženosti ohranila na tekmi s Koprom. Zadnja tekma 6. kroga lige NLB med Ormožem in Mariborom bo odigrana naslednjo sredo, saj bodo Mariborčani čez vikend na Ferskih otokih lovili napredovanje v EHF Challenge pokalu.


“Ranjena” Loka v goste k Trimu

Urbanescape Loka, ki je v prejšnjem krogu doživela boleč poraz proti novincu v ligi Slovenj Gradcu, se bo danes odpravila na gostovanje v Trebnje. V Športni dvorani Trebnje jih zagotovo čaka težka naloga, saj so Trebanjci dobro formo potrdili na tekmi 5. kroga proti Dobovi. Tekma bo na sporedu danes ob 19:00, Trebanjci pa bi ob primeru zmage potrdili tretje mesto na lestvici.

Izola v domači dvorani cilja na zmago

Izolani bodo v 6. krogu lige NLB gostili četrtouvrščeno Dobovo. Po mnenju mnogih je Dobova presenečenje sezone, do sedaj pa so varovanci Benjamina Teraša vknjižili 3 zmage in 2 poraza. V taboru Izole so mnenja, da se lahko stvari hitro obrnejo in z optimizmom pričakujejo jutrišnjo domačo tekmo, kjer bodo ciljali le na zmago.

Slovenj Gradec proti Krki za prvo domačo zmago

Rokometaši Slovenj Gradca imajo po prvi zmagi v ligi proti Loki pred domačo tekmo s Krko razlog za optimizem. Dokazali so, da nikomur ne bo lahko na gostovanjih na Koroškem. Krka bo v Slovenj Gradcu po slabem uvodu v sezono skušala popraviti vtis, a se bodo varovanci Romana Zarabca za zmago morali močno potruditi.

6 KRIG 1. LIGE NLB

že odigrano
RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO – RK GORENJE VELENJE 33:21 (15:10) – VEČ O TEKMI TUKAJ
RD RIKO RIBNICA – RD KOPER 31:27 (18:10) – VEČ O TEKMI TUKAJ
RK TRIMO TREBNJE – RD URBANSCAPE LOKA 28:23 (14:13)  – VEČ O TEKMI TUKAJ 

sobota, 12. 10. 2019
18.45 RD BUTAN PLIN IZOLA – MRD DOBOVA
19.00 RK SLOVENJ GRADEC 2011 – MRK KRKA

prestavljeno na sredo, 30. 10. 2019
RK JERUZALEM ORMOŽ – RK MARIBOR BRANIK

LESTVICA

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

 

Komentarji