Napovednik 5. kroga lige NLB

5. krog 1. NLB lige sta v sredo otvorili ekipi, ki bosta med vikendom nastopala na evropski sceni. Ribnica je slavila v Izoli, Velenjčani pa so prišli do druge zmage v prvenstvu proti Kopru. Jutri so na sporedu še štirje dvoboji 1. NLB lige med njimi tudi štajerski derbi med Mariborom in Celjem.


Štajerski derbi v dvorani Tabor

Mariborčani bodo v petem krogu gostili dosedaj neporažene Celjane. Vijoličasti so prvenstvo začeli slabo, a na zadnjem derbiju proti Velenju vknjižili zmago. Na drugi strani Celjani igrajo suvereno in zadržujejo niz zmag v prvenstvu.

Trimo na neugodno gostovanje v Dobovo

Rokometaši Trebnjega so v zadnjem krogu nepričakovano remizirali proti Izoli, na tekmi v Dobovi proti nekdanjemu trenerju Benjaminu Terašu pa si želijo zmagati in popraviti vtis od tekme z Izolo. Gostovanje v Dobovi bo vse prej kot lahko, saj je trenutno tretjeuvrščena ekipa na lestvici v odlični formi.

Ormož na gostovanje v Novo mesto

Lekarnarji bodo na domačih tleh po porazu proti Celju v 4. krogu iskali zmago proti Jeruzalemčanom. Rokometašem Krke v letošnji sezoni nikakor ne gre po načrtih, saj so po 4 tekmah vknjižili le eno zmago in zasedajo predzadnje mesto na lestvici. Ormož je s tremi točkami na trenutnem osmem mestu, Jeruzalemčani pa bodo na gostovanju v Novem mestu zagotovo lovili zmago.

Slovenj Gradec v Škofjo Loko

Ekipa, ki v letošnji sezoni lige NLB ni vknjižila še nobene točke odhaja na gostovanje v Škofjo Loko. Slovenj Gradec bo po začetni ničli v Škofji Loki zagotovo iskal prve točke, rokometaši Urbanescape Loke pa bodo na tretji domači tekmi iskali nič drugega kot zmago. 

Komentarji