Najboljši igralec 1. kroga lige NLB

Po dolgem premoru in skoraj pol leta brez igranja v najboljšem slovenskem tekmovanju smo pretekli teden lahko videli začetek nove, jubilejne 30. sezone lige NLB. Na našem portalu bomo že tretje leto zapored poskrbeli za glasovanje najboljšega igralca kroga v ligi NLB, bralci portala pa boste lahko izglasovali vašega favorita.


Prvi krog sta zaradi evropskih obveznosti Trima med vikendom že v sredo otvorila Trimo in Koper. Tekma je bila napeta vse do konca, na koncu pa so Trebanjci z veliko pomočjo vratarja Brane osvojili prvo zmago v letošnjem državnem prvenstvu. Dva dni kasneje smo videli drugi obračun v ligi med Jeruzalemom in Dobovo. Zmago so dosegli Ormožani, izstopal pa je Martin Hebar z 11 goli. Državni prvaki so v prvem krogu gostili novince iz Kodeljevega in dosegli zanesljivo zmago.

Rokometaši novomeške Krke so morali priznati premoč rokometašem Slovenj Gradca, igralec tekme je Rok Cvetko z 8 goli. Ribnica je na domačih tleh dosegla pričakovano zmago proti Urbanescape Loki, Ljubljančani iz Galjevice so gostovali v Velenju in izgubili z visoko razliko, Mariborčani pa so dosegli prepričljivo zmago v Izoli.

Komentarji