Najboljši igralec 18. kroga lige NLB

V 18. krogu najkvalitetnejšega slovenskega tekmovanja smo na prvi tekmi videli dvoboj Kopra in Celja, kjer so slavili Celjani in znova stopili na zmagovalna pota. Jeruzalemlčani so na domačih tleh morali priznati premoč Velenju, Ribnica je slavila proti Dobovi, Dolenjski derbi med Trebnjem in Krko se je končal brez zmagovalca, Slovenjgradčani so vknjižili novo zmago proti Mariboru, Izola pa je v domači dvorani z minimalno razliko izgubila proti Urbanescape Loki.


Rokometaši Celja Pivovarne Laško so po remiju z Velenjem v 17. krogu lige NLB znova izusili slast zmage. V domačem Zlatorogu so bili boljši od Kopra, ki se še vedno bori za top 6 na lestvici. Na sredini tekmi v Zlatorogu je izstopal igralec Celja Josip Šarac, ki je zadel 7-krat.

Dvoboj med Ribnico in Dobovo so dobili prvi, ki so z zmago utrdili položaj na lestvici. Ribničani imajo tako pred Velenjem, ki je na tretjem mestu, štiri točke prednosti. Odlično tekmo proti Dobovi je odigral igralec Ribnice Rok Setnikar, ki je zabil 10 golov.

Dolenjski derbi med Trebnjem se je tokrat končal brez zmagovalca. Trebanjci, ki so imeli v rokah pomembno zmago, so na koncu izgubili prednost in rokometaši Krke so se veselili velike točke. V ekipi Trima je znova blestel Anže Dobovičnik, ki je izbran za igralca tekme.

Slovenjgradčani nadaljujejo z izjemnimi predstavami v prvi ligi. Tokrat je na Koroškem padel ranjeni Maribor, ki niza poraz za porazom. Korošci imajo tako še vedno možnosti za napredovanje med top 6. Igralec tekme je vratar Slovenj Gradca Domen Ošlovnik.

 

Komentarji