Slovenjgradčani vsem skeptikom domače dvorane zaprli usta!

Korošci so po štirih porazih vendarle okusili slast zmage v Ligi NLB in slavili v Škofji Loki, kjer se je v preteklosti zalomilo številnim najboljšim slovenskim ekipam. Po nekaj negodovanja v prejšnjem krogu na slovenjgraških tribunah, so igralci vsem skeptikom z zmago proti Loki zaprli usta!


Kot smo že poročali, se je na slovenjgraških tribunah očitno začelo naseljevati negativno vzdušje, saj je bila ekipa po 4 tekmah na zadnjem mestu in še edina brez točke. Nekateri “primitivneži” so trenerja Soviča že podili iz kluba. Oglasiti se je moral predsednik RK Slovenj Gradec 2011 Samo Lampret, ki je v pismu ostro nasprotoval primitivnim pobudam in vzklikom iz tribune – PISMO PREBERITE TUKAJ.

“V vsako tekmo, ki smo jo do sedaj odigrali, smo začeli odlično, borbeno, vendar nam je na koncu vedno zmanjkalo moči oziroma sreče. Tekma se igra 60 minut in nekako nismo zdržali, doživeli smo nek padec v igri, kakor da bi se ustrašili zmage. Malo se tudi pozna mladost, naivnost in neizkušenost naše ekipe,” je po tekmi proti Loki razložil Filip Banfro.

Kakšen je bil ključ do zmage proti Loki? “Na tekmi proti Loki smo se zmenili, da se ta zgodba ne sme več ponoviti. Resnično smo pustili srce na igrišču, se borili za vsako žogo in na koncu zasluženo zmagali. Delovali smo kot ekipa,” je pojasnil Banfro.

5. KROG 1. LIGE NLB

RK GORENJE VELENJE – RD KOPER 37:32 (21:15) – VEČ O TEKMI TUKAJ
RD BUTAN PLIN IZOLA – RD RIKO RIBNICA 25:28 (12:15) – VEČ O TEKMI TUKAJ
RK MARIBOR BRANIK – RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO 23:31 (11:12) – VEČ O TEKMI TUKAJ
MRD DOBOVA – RK TRIMO TREBNJE 32:35 (18:17) – VEČ O TEKMI TUKAJ
MRK KRKA – RK JERUZALEM ORMOŽ 23:24 (13:10) – VEČ O TEKMI TUKAJ
RD URBANSCAPE LOKA – RK SLOVENJ GRADEC 2011 31:36 (14:16) – VEČ O TEKMI TUKAJ

LESTVICA

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

FOTO: Igor Martinšek / RK SLOVENJ GRADEC

Komentarji