Tomaž Ocvirk kljub +9 ni zadovoljen z igro!

Štajerski derbi so zanesljivo dobili Celjani, ki so Mariborčane “razbili” v drugem polčasu. Končni rezultat je bil 23:31, a trener Celjanov Tomaž Ocvirk vseeno ni bil najbolj zadovoljen.


Zadovoljen sem z rezultatom, ne pa povsem s celotnim potekom srečanja,” je bil kljub visoki končni prednosti malce nezadovoljen Tomaž OcvirkPrvi polčas smo začeli zelo dobro, nato pa ob menjavah nismo nadaljevali v enakem tempu, oziroma je ritem padel. Začeli smo igrati preveč globoko v obrambi in individualno v napadu,” je nekaj slabih vidikov igre iz prvega polčasa izpostavil “Čvari”. 

Kaj o tekmi pravi MARKO ŠIBILA?

Veliko bolj zadovoljen pa je bil z igro v drugem delu srečanja. “V drugem polčasu smo nadaljevali z dobro igro, obramba je bila na visokem nivoju. Maribor je z dolgimi napadi umirjal igro in nam preprečeval večje število napadov, zato je bila ključna tudi zbranost v napadu in izkoriščanju priložnosti. To nam je uspevalo, naredili smo veliko razliko,” je dejal Ocvirk, ki pa se vseeno ni mogel izogniti stvarem, ki jih mora mlada celjska ekipa še popraviti.

“Še vedno je bilo v naši igri preveč napak, oziroma neodgovorne igre. Na to opozarjamo že nekaj časa. Imeli smo deset izgubljenih žog, kar je za močnejše nasprotnike v ligi prvakov preveč in to nas stane točk in zmag, zato moramo ta element nujno popraviti,” je zaključil trener Celjanov.

5. KROG 1. LIGE NLB

RK GORENJE VELENJE – RD KOPER 37:32 (21:15) – VEČ O TEKMI TUKAJ
RD BUTAN PLIN IZOLA – RD RIKO RIBNICA 25:28 (12:15) – VEČ O TEKMI TUKAJ
RK MARIBOR BRANIK – RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO 23:31 (11:12) – VEČ O TEKMI TUKAJ
MRD DOBOVA – RK TRIMO TREBNJE 32:35 (18:17) – VEČ O TEKMI TUKAJ
MRK KRKA – RK JERUZALEM ORMOŽ 23:24 (13:10) – VEČ O TEKMI TUKAJ
RD URBANSCAPE LOKA – RK SLOVENJ GRADEC 2011 31:36 (14:16) – VEČ O TEKMI TUKAJ

LESTVICA

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

FOTO: RK CPL / Grega Katič

Komentarji