David Kovačič – po 8 mesecih spet na igrišču

V drugem polčasu so s pomočjo izkušenj Ribničani prišli do zmage nad Ormožem. Kljub temu, da se je Ormož zelo dobro upiral, so igralci Ribnice v zaključku vseeno prišli do novih dveh točk.
 
“Po osmih mesecih je bilo lepo stopiti na parket in odigrati tekmo, dajati gole, začutiti udarce na mestu krožnega napadalca ter kakšnega tudi vrniti. Se je pa lepše vrniti in tekmo končati z zmago, kot pa s porazom. Občutki so super. Zelo sem vesel in upam, da bom tako nadaljeval,” je ponosno dejal David Kovačič, rokometaš RD Riko Ribnice.
 
“Tekmo smo začeli slabo v obrambi, tudi v napadu nam ni steklo. Prvih 15 minut smo igrali v krču, tudi na polčas smo odšli s tremi goli zaostanka. Mislim, da je bil problem v pripravi na tekmo in sicer mentalno v glavah nas igralcev in ne trenerja. V drugem polčasu smo strnili obrambo in prišli do nekaj lahkih zadetkov. Na koncu smo nekoliko srečno in z izkušnjami pripeljali tekmo do zmage. Čestitke gostujoči ekipi, ki je prikazala zelo dobro predstavo tukaj v Ribnici,” je zaključil krožni napadalec Ribnice.
 

10. KROG 1. LIGE NLB

RD BUTAN PLIN IZOLA – RK GORENJE VELENJE 27:37 (12:21)
več o tekmi TUKAJ


RK TRIMO TREBNJE – RD KOPER 30:27 (13 : 10)
več o tekmi TUKAJ

RD RIKO RIBNICA : RK JERUZALEM ORMOŽ 32:29 (11:14)
več o tekmi TUKAJ

RD URBANSCAPE LOKA : MRK KRKA 26:29 (13:15)
več o tekmi TUKAJ

RK SLOVENJ GRADEC 2011 : RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO 18:31 (9:16)
več o tekmi TUKAJ

MRD DOBOVA : RK MARIBOR BRANIK 25:24 (13:11)
več o tekmi TUKAJ

LESTVICA

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

FOTO: RD RIKO RIBNICA

 
Komentarji